disclaimer | voorwaarden | contact
Mobiele PC.nl | Toughbook mobile computer solutions
Offical Panasonic partner
Toughbook Partner BV
Klokhoek 12
3833 GX Leusden

Tel:    033-4948915
Fax:    033-4948921
info@toughbookpartner.nl
www.toughbookpartner.nl
Panasonic Toughbook
Panasonic Toughbook

Draagtas voor de Panasonic Toughbook CF-U1

Product Description:

 
The Toughmate U1 Harness compliments your Toughbook through enhanced screen protection and transportation capabilities. Enjoy full  U1 functionality while keeping the Toughbook at your side.

Features and Benefits:

 • Enhanced Screen Protection
  Screen cover protects the display and keyboard from damage during transport. Enjoy the flexibility of folding this screen cover out of the way or unzipping it completely when using your Toughbook.
 • Accessible
  Allows for quick access to batteries and docking port.

Optional Accessories:

 • Toughmate U1 Harness Clear Cover
  Screen cover with transparent window provides protection while viewing your U1 display.
 • Toughmate Battery Pouch
  Expandable pouch accommodates two U1 batteries.

Compacte draagtas voor de Panasonic CF-U1 uitgevoerd in slijtvast Cordura. Compleet met een 4 punts draagharnas. De tas is aan de onderzijde voorzien van een elastieken handgreep om het invoeren van data op het touchscreen te vereenvoudigen. Er is een bevestigingsoog om een vangsnoer voor de pen aan vast te zetten. Er zijn tassen beschikbaar voor alle uitvoeringen van de CF-U1 (met en zonder scanner).

Vraag meer informatie aan »

Draagtas voor de Panasonic Toughbook CF-19

Ontwikkeld voor de professional die onder alle omstandigheden de tablet-pc / notebook zowel comfortabel moet kunnen dragen alsmede direct bij de hand moet hebben. De Tas voor de CF-19 is naast een afneembaar , 4 punts draagharnas , ook voorzien van een handgreep (dus als tas draagbaar). Een afneembare zonneklep zorgt ervoor dat ook bij werkomstandigheden met veel lichtinval het scherm goed afgelezen kan worden. Het draagharnas maakt het mogelijk de CF-19 op de buik te dragen en geeft op deze wijze een nieuwe invulling aan het woord mobiele werkplek. Uiteraard is ook deze tas voorzien van bevestiging voor een vangsnoer t.b.v de pen. Toepassingen waarvoor deze tas al jaren wordt gebruikt zijn b.v. Nutsbedrijven, inventarisatie van bomen, groenverzorging, ongediertebestrijding.

Vraag meer informatie aan »

CF-H1 Fieldserv...
 

Gezien de grote vraag vanuit de markt is er een nieuw model Toughbook op de markt! Het Fieldservice model van Panasonic heeft dezelfde looks als de CF-H1, maar bevat een anti-reflectie daglichtsche...

Lees meer »


Video's
 
 
Bekijken »
 
 


© 2012 | Toughbookpartner BV, Leusden
Panasonic Toughbook Panasonic Toughbook Contact Panasonic Toughbook Premier Partner Panasonic Toughbook Video's DMG Panasonic Toughbook Nieuws Panasonic Toughbook CF-52 Panasonic Toughbook CF-31 Panasonic Toughbook CF-19 Panasonic Toughbook CF-H2 FIELD Panasonic Toughbook CF-H2 HEALTH Dragon Media Group BV Robuuste laptop Rugged notebook